Den store dagen
   BRYLLUP

   Skal dere gifte dere? Så utrolig koselig! Jeg er selv gift og det jeg lærte fra dagen vår var at den er over fortere enn jeg kan si bryllup. Tid er relativt og bryllup er det beste beviset på nettopp det. For om tiden flyr når man har det gøy, så reiser tiden med lysets hastighet når man gifter seg. Det er nettopp derfor jeg er så glad for at vi hadde en fotograf med oss hele dagen når vi giftet oss. Nå kan vi se tilbake på den der regnfylte augustdagen i 2016 og gjenoppleve øyeblikk vi ellers ville glemt i myriader av inntrykk og latter og tårer og kyss. Det har fått meg til å verdsette de små, viktige, og unike øyeblikkene enda mer enn før. Det er disse øyeblikkene jeg ønsker å gi dere. Slik at dere også kan minnes dagen deres resten av livet selv om den fløy forbi med lysets hastighet.

   HELDAGSFOTOGRAFERING AV BRYLLUP

   En heldagsfotografering inkluderer opp til 12 timer* fotografering fra forberedelsene til vielsen og portretter, gjennom middagen og tårevåte taler, og frem til og med kakekutting eller første dans; de 500 absolutt beste fotografiene fra dagen deres, ferdig redigert; og levering av høyoppløslige digitale bildefiler på en minnepenn til privat (ikke-kommersiell) bruk. Vi treffes selvsagt på forhånd – helt uforpliktende, og gjerne over en kopp kaffe eller te – for å bli bedre kjent og for å finne ut om vi er en god match. Det er tross alt viktig at man går godt over ens med en fotograf som skal være tilstede så og si hele bryllupsdagen.

   Dere kan se bryllupsbildene mine i dette galleriet og de forskjellige pakkene mine nedenfor. Ved booking av bryllupsfotografering betales 35% av prisen som et ikke-refunderbart depositum. Da er dere sikker på at dagen deres er fullstending reservert. De resterende 65% av prisen faktureres fire uker før bryllupet. Skal dere gifte dere på Østlandet, i Rogaland, eller et annet fint sted? Reisekostnader i Norge er inkludert i alle pakkene!

   *Tidsrammen kan utvides.

   HILDE & PETER

   I går kveld fikk vi bildene, og vi har kost oss veldig med å se igjennom de. Vi synes du har fanget dagen på en helt unik måte - og fått fram øyeblikkene. Akkurat slik vi ønsket oss. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, og vi setter umåtelig stor pris på arbeidet du har lagt i bildene. Ah, så lykkelig vi ble igjen av dette. Takket være deg kan vi oppleve dagen om igjen når vi måtte ønske det.

   Tusen hjertelig takk.

   MARIANNE & ANDREAS

   Vi vet ikke helt hvor vi skal begynne. Vi mottok i dag minnepennen plassert trygt i en fin liten boks sammen med det mest rørende kortet. Tårene kom allerede da kortet ble åpnet og vi så en lang håndskrevet tekst med de fineste ord. Du er helt utrolig, og det lyser gjennom at du legger alt du har i jobben din. I dag har vi svevd. Bildene tok pusten fra oss og vi kan ikke begripe hvordan du har klart å være i øyeblikket hele dagen. Du har fanget alt vi ønsket og mer til.

   Du var der hele tiden, men ikke en eneste gang var det forstyrrende. Best av alt var hvordan du strålte. Alle så at du koste deg og at du ga alt for å fange øyeblikkene. Vi slappet av foran kameraene etter bare en kort stund, og det er noe vi ikke er vant til å gjøre. Ditt vesen er så behagelig og trygt, at det å vise vår kjærlighet for hverandre ikke ble vanskelig i det hele tatt.

   Det er vanskelig å sette ord på hvor fornøyd vi er, så vi sier tusen hjertelig takk! At vi hadde deg som fotograf er det beste med hele bryllupet vårt.

   NELE & JASSI

   Siden bildene er det eneste som bevarer minnene fra bryllupsdagen var det viktig for oss at de er av høy kvalitet. Håvard holdt ikke tilbake på kvalitet og gikk gjennom ild og vann for å møte behovene våre. Han kan bli best beskrevet som en som virkelig elsker jobben sin. Han var rolig og munter gjennom alt rotet og vanviddet som utgjør en bryllupsdag. Vi vil absolutt anbefale Håvard til alle som ønsker vakre bilder og minner for livet. Virkelig fantastiske bilder, vi er så fornøyd.

   SONJA & KIM-ANDRÉ

   Tusen takk for at du kunne fotografere bryllupet vårt! Du var dedikert, hjelpsom og avslappet, noe som gjorde at vi kunne nyte dagen. Du klarte å fange de små magiske øyeblikkene!

   5
   /
   6
   EKSTRAPAKKEN FOR DE EVENTYRLYSTNE - 4500,-

   Dere ønsker de storslåtte og fineste bildene, men også de rolige og intime øyeblikkene når dere er dere. Dere ønsker å gjøre litt ekstra ut av bryllupsbildene deres, men dere har begrenset med tid på selve bryllupsdagen deres. Dere har lyst på et lite bryllupseventyr. På dagen etter bryllupet – eller en hvilken som helst annen dag – kan vi rett og slett ta en roadtrip sammen. La oss reise der dere vil. Det kan være absolutt hvor som helst. Jeg elsker å se nye steder og å gå på tur. Hva liker dere? Hva med vakre vestlandske fjorder eller en fjelltopp med vakker utsikt mens det er solnedgang? Dere får bilder som vil leve i generasjoner. Mulighetene er uendelige, men jeg kommer gjerne med stedsforslag om dere ønsker det. Reisekostnader utenfor Hordaland kommer i tillegg til prisen, og disse blir selvsagt avklart på forhånd. Hele Norge ligger for våre føtter. Dere elsker det. Jeg elsker det. Det blir en fantastisk opplevelse.

   FINN UT OM JEG ER LEDIG PÅ DAGEN DERES
   hei@havardhole.no // +47 984 61 598