En ekte bit av livet
   FAMILIE

   Når jeg fotograferer ønsker jeg å fange en liten og ekte bit av livet deres. Å fotografere og dokumentere deg og dine i naturlige omgivelser og i kjente aktiviteter resulterer i at dere får de flotteste bildene og de koseligste øyeblikkene. Om dere lar meg bli med og få et innblikk i deres familie sin dynamikk unngår vi de stive smilene og de oppstilte bildene. Det er jo tross alt ikke stive smil og oppstilte bilder dere helst vil henge på veggen eller ha i albumet. La oss skape fine bilder sammen, på et sted dere er og liker! Et sted som er litt dere. Jeg leder selvsagt litt og hjelper til, men i det store og hele er det samspillet i familien som står for resten. Jeg fanger «innimellom-øyeblikkene». Øyeblikkene som er ekte, upolerte, herlige, små-sære, og unike. Øyeblikkene når dere er dere.

   PRIS & INFO

   For en koselig familiefotografering er prisen kroner 4000 inkl. mva. Jeg blir med dere på en aktivitet for hele familien, enten det er en kveldstur på tivoli, maling og tegning hjemme i leiligheten, en koselig bakedag, piknik i parken, tur på fjellet, eller en kombinasjon av flere aktiviteter (hvorfor ikke kose seg hjemme før man tar en tur ut?) og vi tilbringer alt fra 1,5 til 5 timer sammen, avhengig av hva dere ønsker å gjøre. Dere får minst 50 ferdigredigerte fotografier til privat bruk levert digitalt til nedlastning. Jo mer tid vi tilbringer sammen, jo større sjanse er det for at dere får enda flere gode og herlige øyeblikk å se tilbake på. Jeg kan derfor anbefale å gjøre fotograferingen vår til en gøy og morsom aktivitet for hele familien. Om dere ønsker fine bilder av de ekte øyeblikkene – øyeblikkene som er verdt å huske – er dere velkommen til å kontakte meg via kontaktskjemaet nederst på denne siden.

   Jeg tror forresten at ingen ønsker at gode minner skal bli glemt på dataen. Derfor tilbyr jeg også vakre og håndlagde album. Da er alle de fine øyeblikkene lett tilgjengelig for dere og venner og familie som er på besøk. Dere kan ta frem minnene når som helst og albumet i seg selv vil garantert bli et lite og viktig familieklenodium. Jeg gleder meg til å høre fra dere!

   P.S. Jeg fotograferer dessverre ikke større grupper på 8 mennesker og oppover.

   BOOK EN FAMILIEFOTOGRAFERING
   hei@havardhole.no // +47 984 61 598