Håndlagde kvalitetsalbum

   Det er noe spesielt med et fotoalbum. Det å kunne ta og føle på minnene. Når dere har investert i en fotograf for å ta vare på alle de koselige øyeblikkene og unike minnene fra bryllupsdagen deres eller fotograferingen vår ville det vært trist om bildene bare ble liggende på minnepinnen. Litt gjemt vekk. Og kanskje ikke fullt så koselig å ta frem når dere vil oppleve dagen deres på nytt. Et håndlaget kvalitetsalbum med tekstil- eller lærbind fullt av minner som er printet med kjærlighet på høykvalitets fine-art print gjør det koselig og fint å oppleve dagen på nytt. Det gir dere alle de gode og varme og kriblende følelsene i magen. Albumet i seg selv er en investering for livet, har 25 års garanti på printen, og vil med stor sannsynlighet ende opp som et familieklenodium. Minnene deres kan leve i generasjoner. De blir bare viktigere og viktigere, og dere kommer ikke til å angre når dere har investert i et album. Ett album i størrelse 25x25cm er inkludert i bryllupspakke nummer 1 nettopp fordi album er så viktig.

    

   INNBINDING & STØRRELSER

   Albumene kommer i to forskjellige innbindinger. Tekstil laget av 100% naturlig lin og ekte lær fra Italia. Både tekstil- og lærinnbindingen kan fås i et par utvalgte farger. Disse har jeg prøveversjoner av som dere kan få se og føle på når vi treffes. Begge innbindingene vil ha navnene deres (eller hva som helst annet om dere ønsker) printet (tekstil) eller gravert (lær) på fremsiden.

   Dere har fire størrelser å velge mellom. 40x40cm er den største størrelsen. For dere som ønsker et virkelig stort og flott album kan dette være veien å gå. Videre kommer størrelsene 30x30cm og 25×25 cm. Disse er de vanligste størrelsene. Selv er jeg stor fan av 30x30cm. Det minste albumet er på 20x20cm og passer kanskje ekstra bra til familie- og forlovelsesbilder.

    

   HVORDAN GÅR VI FREM?

   Dere velger størrelse og innbinding. Vil dere ha 30x30cm eller 25x25cm? Eller kanskje et skikkelig stort et, på 40x40cm? Uansett valg får dere et album på minst 30 sider (15 «spreads») designet av meg. Jeg sender dere en lenke til en enkel, lettforståelig og brukervennlig gjennomgang av albumet. Legg igjen kommentarer om dere vil ha fjernet et bilde her, eller lagt til et annet der. Når alt ser bra ut godkjenner dere albumet med ett klikk – voilà, så går det videre til produksjon. Alt sammen rett fra sofakroken! Det er også mulig å legge til ekstra sider om dere ønsker å fylle opp albumet med enda flere bilder. Når dere har godkjent albumet er det bare å vente, og plutselig kommer det på døren eller nærmeste postkontor. Så enkelt!

    

   PRIS

   Prisen på et album varier med størrelse, innbinding og antall sider. Hvert album er unikt. Ta derfor kontakt for detaljer angående pris. Én ting som i hvert fall er supert, spesielt for familie- og bryllupsalbum, er at dere får 20% avslag på duplikat-album til foreldre, venner, eller hvem som helst dere kunne tenke dere å gi dette til. En super gaveidé der, altså!

    

   HVA ER FINE-ART PRINT?

   Hva er egentlig fine-art print? I motsetning til tradisjonelt fotopapir som er fremkalt med en kjemisk prosess er albumene og print bestilt gjennom meg printet med Canons mest avanserte inkjet printere, eller blekkskrivere på godt norsk. Den korte fortellingen er at fine-art print og albumene mine er printet uten bruk av syrer og med tolv fargepigmenter som gjør printen fullstendig arkiverbar etter museumstandard. Det betyr at farge og kontrast ikke falmer ved normal bruk gjennom generasjoner. I tillegg har albumene mine 25 års garanti på printen. Dette er album og print som er laget for å vare livet ut – og enda lengre. Minnene deres vil kunne leve i generasjoner. De blir bare viktigere og viktigere.

    

   HVOR KOMMER ALBUMENE FRA?

   I 2007 var Marcin Bittner fotograf. Han ønsket å tilby den beste albumskvaliteten til sine kunder, men på den tiden kunne han ikke finne noe som var i nærheten av kvaliteten og stilen han ønsket å tilby. Så hva gjorde han? Marcin tok saken i egne hender og begynte å lære seg bokbinding. Han eksperimenterte med nye teknikker og han leitet høyt og lavt etter de mest spennende materialene å lage album av. Alt dette skjedde hjemme i hans egen leilighet. Nå, ti år senere, består bedriften til Marcin av et lite og fokusert team som lager håndlagde album eksklusivt for utvalgte fotografer. Teamet til Marcin holder til i EU og er drevet av en kjærlighet for arbeidet og albumskunsten. Som en liten bedrift har de som mål å tilby ekte håndverk fremfor masseproduserte album, og alle materialer kommer fra bærekraftige kilder. Et album kjøpt og laget hos Marcin er unikt. I tillegg finansierer det én skolebok som blir sendt til barn i Afrika gjennom organisasjonen Books for Africa.

   LURER DERE PÅ NOE MER ANGÅENDE ALBUM?
   hei@havardhole.no // +47 984 61 598