Magien bare dere har
   FORLOVET OG KJÆRESTER

   Hvis det er noe som gjør meg virkelig glad, så er det når jeg dokumenterer den unike, ærlige, små-sære, genuine, fine, rare, og herlige kjærligheten bare dere har. Glem oppstilte bilder og stive smil – det er jo ikke dét dere vil ha når dere booker en kjærestefotografering. Jeg er stor fan av det spontane og de små øyeblikkene. Øyeblikkene når dere tror ingen ser på: “innimellom øyeblikkene“, sommerfuglene i magen, blikket hun kaster på han når han ikke ser på, gleden, nærheten, hånden i håret, og kysset på pannen. Jeg gir dere øyeblikkene som betyr noe. De ekte øyeblikkene. Øyeblikkene når dere er dere.

   En kjærestefotografering med meg er...

   …ikke bare en fotografering. Det er et minne – en koselig aktivitet dere kan gjøre sammen. Vi kan dra hvor som helst. Fjellet, byen, i hjemmet, ved sjøen, og i parken – steder dere føler at dere passer inn. Det er da dere får de fineste bildene. Når vi kan fange den unike kjærligheten mellom dere. Settingen, stedet, og været kan nemlig påvirke følelsen i bildene i stor grad, og det er viktig at dere er omgitt av noe dere liker. Noe dere synes er fint, koselig, og litt trygt. Uansett hvor vi drar, er det viktigste at det er litt dere. Hvis dere vil finne ut mer om hvordan dere kan få de beste bildene når dere kommer på en kjærestefotografering med meg vil jeg anbefale dere å lese dette blogginnlegget.

   PRIS & INFO

   Prisen for en forlovelses- eller kjærestefotografering er kroner 4500 inkl. mva. Vi fotograferer helst på kvelden i det nydelige kveldslyset når dere kan få en magisk stemning i bildene deres, og vi tilbringer alt fra 1,5-4 timer sammen, avhengig av hvor vi er og hva dere ønsker. Dere mottar minst 50 ferdigredigerte digitale bildefiler til privat bruk.

   Om dere ønsker at bildene og minnene skal bli brukt om og om og om igjen kan jeg anbefale dere et vakkert og håndlaget album. Da blir ikke bildene bortgjemt på en harddisk. Ikke bare kan dere enkelt ta frem bildene deres, men albumet blir også et nydelig objekt å ha stående fremme i stuen. Bruk gjerne kontaktskjemaet nederst på siden for å komme i kontakt med meg om dere har spørsmål eller ønsker å booke en fotografering!

   TA KONTAKT
   hei@havardhole.no // +47 984 61 598