Om meg
   EN FYR MED ET KAMERA

   Jeg heter Håvard, og etter i ung alder å ha fiklet med fars analoge Canon AE-1 (åh, nostalgien!), falt jeg for alvor for fotografering i 2008. Litt senere, i 2012, falt jeg for Liisa. Liisa fotograferer også, og man kan på en måte si at kameraet mitt er den beste wingman-en jeg kunne hatt. Ifølge Liisa var det humoren min som tok henne med storm. Om akkurat dét er et godt tegn vet vi ikke, men vi har det i hvert fall utrolig gøy sammen! Det som fyller meg med glede er når jeg kan fotografere, dokumentere, og fange kjærlighet. Kjærligheten som bare dere har.

   JEG ER...

   …hektet på fotografering og å utforske nye steder, villt og evig forelsket i Liisa, et lite barn på godt og vondt (vondt spesielt når magen er tom og sulten er stor), litt for glad i Italiensk iskrem, Bergenseren som omfavner regnet, ufattelig glad i små fjell og store fjell, og husets beste brødbaker med planer om å bli gammel og dille i vei i et drivhus.

    

   JEG ELSKER...

   …alle dere som er forelsket. Enten det er enhjørninger og regnbuer over alt eller en stødig flamme som har brent i mange år, så elsker jeg å fotograferer par, kjærester, og sjelevenner – med andre ord kjærlighet. Deres kjærlighet. Jeg elsker alle dere som liker det naturlige, uformelle, spontane, og jordlige. La oss slå ut håret for å skape de fineste bildene og fange de vakre, små-sære, gøye, og ekte øyeblikkene når dere er dere.

    

   DERE FINNER MEG...

   …der hvor lyset er mykt og magisk. Helst rundt solnedgangen, og kanskje rett etterpå også, i skumringen. Tampen brenner om du leter på fjellet. Men om du helst ikke vil lete, kan du alltids bruke kontaktskjemaet mitt, sende en e-post, besøke meg på Instagram med bruker @havardhole, eller slå på tråden:

   hei@havardhole.no / +47 984 61 598

   TA KONTAKT MED MEG
   Jeg gleder meg til å høre fra dere
   KONTAKT