Når du er du
   PORTRETT

   En portrettfotografering med meg er naturlig, uformell og med så lite stivhet som overhode mulig. Vi fotograferer alltid med naturlig lys for å få et så ekte og jordnært resultat som mulig. Når vi fotograferer i en naturlig setting får du bildene som reflekterer deg, det du liker, og den du er.

   INFO & PRIS

   Vi setter av en time eller to til å gå et fint sted utendørs. Det kan være i en park, i byn, eller et sted du føler passer bra til deg og de bildene du vil ha. Det er ekstra fint når bildene reflekterer deg som person. Driver du en liten kafé i et lite smau? Da er det jo superfint å fotografere der! Det er nemlig mulig å fotografere inne også, men da må det i såfall være store vinduer med god tilgang på naturlig lys. Prisen for en portrettfotografering er kroner 2500, og du får 10-15 ferdigredigerte fotografier til privat (ikke-kommersiell) bruk.

   Om du ønsker å bruke bildene i forbindelse med egen næring eller annen kommersiell virksomhet er det bare å ta kontakt for et pristilbud! Jeg blir veldig glad for å samarbeide med andre flinke småbedrifter og entreprenører.

   Ta kontakt via kontaktskjemaet nederst på siden for å booke en fotografering!

   BOOK EN FOTOGRAFERING
   hei@havardhole.no // +47 984 61 598